Uutuus Neff-kodinkoneet nyt Charmiasta – yhdistä tyyli ja toimivuus

02.10.2024

Jaa

Uutuus Neff-kodinkoneet – yhdistä tyyli ja toimivuus

Käytännöllisyys ja tyyli kulkevat keittiösuunnittelussa käsi kädessä. Tämä ajatus ohjaa myös Charmiaa, jossa laadukkaat materiaalit ja huolella valitut yksityiskohdat luovat harmonisen kokonaisuuden. Keittiö ei kuitenkaan ole pelkästään kaapistojen ja työtasojen yhdistelmä – se on myös toiminnallisten ja luotettavien kodinkoneiden koti. Tarjoammekin keittiöratkaisujen rinnalle myös maailman arvostetuimpia kodinkonebrändejä, kuten Neff, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa.

Neffin kodinkoneet sulautuvat täydellisesti Charmian keittiöiden korkealaatuiseen muotokieleen, luoden täydellisen tasapainon tyylin ja käytännöllisyyden välillä.

 

Slide&Hide®-luukkuratkaisu

Jo vuosia keittiöteknologian kehittämisen parissa työskennellyt Neff on saanut mainetta erityisesti käyttäjälähtöisillä ratkaisuillaan, jotka tekevät arjesta helpompaa ja ruoanlaitosta nautinnollisempaa. Yksi Neffin erottuvista ominaisuuksista on Slide&Hide®-uuniovi. Tämä patentoitu uuniluukku liukuu sulavasti uunin alle, antaen esteettömän pääsyn uuniin. Se ei ainoastaan säästä tilaa pienissä keittiöissä, vaan tekee uunin käytöstä myös turvallisempaa.

Tutustu Neffin kodinkoneisiin, jotka tekevät keittiöstäsi toimivamman ja nautinnollisemman. Luo unelmiesi keittiö, jossa yhdistyvät tyyli, toiminnallisuus ja innovaatio!

Nyt uutuus Neff-kodinkonemallisto valikoiduista Charmia-myymälöistä.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.