Pohjola-mallisto – suomalainen keittiö, jossa luonto ja design kohtaavat

02.10.2024

Jaa

Pohjola-mallisto – suomalainen keittiö, jossa luonto ja design kohtaavat

Pohjola-mallisto on Charmian uusi ylpeys, jossa pohjoinen luonto yhdistyy skandinaaviseen tyylikkyyteen ja suomalaiseen käsityötaitoon. Malliston juuret ovat syvällä kotimaisessa perinteessä, mutta muotoilu on nykyaikaista ja tyylikästä. Mallisto on suunniteltu erityisesti heille, jotka arvostavat kestävää laatua, modernia muotoilua ja luonnon inspiroimia sävyjä.

Pohjolan värit ovat tarkkaan valittuja, kuten vaalea, ruskea ja tumma saarni, jotka tuovat tilaan lämpöä ja rauhaa. Pehmeät taupen sävyt henkivät luonnon harmoniaa ja jokainen yksityiskohta heijastaa skandinaavisen muotoilun selkeyttä. Pohjola-mallisto luo keittiöön tilan, jossa yhdistyvät luonnollisuus, kestävyys ja arjen luksus.

Aitoa kotimaista laatua ja kestävyyttä

Pohjola-mallisto on paljon enemmän kuin vain kauniit pinnat – se on investointi, joka kestää. Loimaalla valmistetut materiaalit on suunniteltu käytännöllisiksi ja kestäviksi, jotta ne palvelevat vuosien ajan. Pohjola-mallisto valmistetaan vain huolella valituista, ekologisista materiaaleista, jotka kestävät käytössä ja pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

Laadukkaat mattapintaiset PerfectSense Premium -kalustelevyt ovat visuaalisesti näyttäviä ja naarmuuntumattomia. Useilla lakkakerroksilla viimeistellyt pinnat ovat omiaan korkealuokkaisiin oviin ja kalusteisiin ja tuovat sisustukseen ylellisyyttä.

Mallisto on suunniteltu kestämään arkea ja elämää, mutta se tuo myös kotiisi jotain erityistä – tilan, jossa historia ja nykyaika yhdistyvät.

Inspiroidu ja toteuta unelmiesi keittiö

Tule tutustumaan Pohjola-mallistoon Charmia-myymälässä, jossa asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan ja aloittaa matkan kohti unelmiesi keittiötä. Olipa kyseessä pieni päivitys tai suurempi keittiöremontti, me olemme täällä tekemässä siitä helppoa ja inspiroivaa.

Charmia-keittiöt - yksilöllisesti sinulle suunniteltu. Yksilöllisesti sinulle toteutettu.

Luo keittiö, joka yhdistää suomalaisen käsityön ja pohjoisen luonnon. Tutustu Pohjola-mallistoon ja inspiroidu!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.